Kind & Hond

 

 Elke workshop een ander thema!

 

Niets is leuker dan dat uw kind en hond de beste maatjes zijn. Samen spelen, knuffelen en gezellig samen zijn. Dit kan ook heel goed! Maar... er zijn wel regels die uw kind zal moeten leren en toepassen om de omgang met de hond goed te laten verlopen. Een hond is geen mens en om ongelukken te voorkomen is onderling begrip van groot belang.

Tijdens deze workshops staan we kort stil bij de belangrijkste omgangsregels tussen kind en hond, met daarnaast een stukje lichaamstaal om de hond beter te begrijpen.  Ook worden er spelenderwijs basiscommando’s, trucjes en geschikte spelletjes aangeleerd.

Opbouw

Bij deze workshop wordt er een combinatie gemaakt van theorie en praktijk en is het de bedoeling dat zowel de kinderen als de honden leren hoe zij met elkaar kunnen samenwerken. Als een kind de lichaamstaal van de hond leert te herkennen en begrijpen, zal uw kind bijvoorbeeld ook zien wanneer de hond even géén zin heeft om te spelen.

 

 Elke workshop een ander thema, zoals bijvoorbeeld: omgangsregels, lichaamstaal, spelen, trucjes leren, gehoorzaamheid oefeningen.

Voor wie?

Voor kinderen tot 18 jaar.

 

Daarbij moet de hond, bij voorkeur, minimaal de basiscursus oid gevolgd hebben en de hond moet sociaalvaardig zijn naar mens en hond. Stuur bij twijfel even een mailtje.

Wat kost het?

De kosten voor de workshop Kind & Hond á 60 min bedraagt : €12,50,-

  

De cursus gaat door bij minimaal 3 Kind & Hond combinaties per groep.

 

Wanneer?

Woensdag 18 juli 2018 om 12.00 uur        

    

Woensdag 25 juli 2018 om 12.00 uur

  

Woensdag 1 augustus 2018 om 12.00 uur

 

Woensdag 8 augustus 2018 om 12.00 uur

 

Alle workshops hebben een andere lesindeling, dus de kids kunnen deelnemen aan meerdere workshops.