Privé-begeleiding

Privé-begeleiding

Privé-begeleiding bieden we in heel Zuid-Holland

Aankoop-begeleiding

Naast het geven van trainingen wil ik meer voor jou, jouw gezin en de hond kunnen betekenen.

Er is bijvoorbeeld niets lastiger dan het uitkiezen van de juiste hond voor het gezin;

  • Hoe groot wordt hij?
  • Hoe verzorg ik de vacht?
  • Wat moet hij eten?
  • Hoeveel beweging heeft hij nodig?
  • Is hij goed met kinderen?
  • Past zijn karakter bij mij?
  • Is hij sociaal naar andere mensen en dieren? 
  • Is hij waaks?

Ook voordat je een hond aanschaft wil ik jullie helpen om samen te kijken naar de beste keuze voor jou en jouw gezin; wil je een pup of misschien een hond uit een asiel, welk ras past het beste bij jullie?

Misschien heb je wel al een hondje uitgekozen en wil je weten waar je allemaal rekening mee moet houden voor hij er is; wat gaat hij eten, waar gaat hij slapen, hoe maak je hem zindelijk en hoe help je hem socialiseren?

Ik nodig je van harte en vrijblijvend uit om met al je vragen eens langs te komen!

 

Maatje voor het leven

Intakegesprek

Het kan natuurlijk zo zijn dat je je in wilt schrijven voor een gehoorzaamheidscursus, maar dat de hond niet voldoende commando’s kent om hier direct aan mee te kunnen doen. Of dat je een hond hebt, waar je door middel van privé-lessen mee aan de slag wilt.
Dan starten we altijd eerst met een Intakegesprek.

Het Intakegesprek spreken we af op de hondenschool of bij jullie thuis. Dit overleggen we altijd even. Soms spreken we liever bij jou thuis af, zodat we een helder beeld hebben van de situatie, waar we je dan gelijk de nodige tips kunnen geven.

Daarnaast krijg je van mij het boekje ‘Roedeltaal’, nemen we het een en ander aan theorie door en maken we direct samen een plan van aanpak. Soms is er nog tijd om ook even met de hond te trainen.

Kosten hiervoor zijn € 125,- incl. het boekje ‘Roedeltaal, excl. eventuele reiskosten.
Het duurt ongeveer 120 min.

Bij voorkeur spreken we dan 2 weken later nogmaals af, voor een uurtje privé, om te kijken hoe het gaat. Aan de hand daarvan kunnen we gelijk kijken wat de beste vervolg stappen zijn.

Bijv. extra privelessen,  een cursus etc.

Privé lessen

Heb je geen zin of tijd in een groepscursus, maar vind je het toch leuk om eens in de zoveel tijd met je hond te trainen?  Of heb je een andere reden om niet in een groep te trainen?

Privé les wordt vaak gevraagd wanneer men geen groepscursus kan of wilt volgen, maar het toch leuk vindt eens in de zoveel tijd met zijn hond te trainen. Het voordeel van privé les is dat de training op maat is en de hond vele malen sneller leert dan in een groepscursus het geval is.
Ook kan het zo zijn dat je je in wilt schrijven voor een gehoorzaamheidscursus, maar dat de hond niet voldoende commando’s kent om hier direct aan mee te kunnen doen. Dan worden er enkele privé lessen afgesproken, zodat je daarna wel mee kunt draaien in de groepslessen. 

Er kunnen natuurlijk ook andere redenen zijn waarom u voor een privé les zou kiezen. Dat is voor iedereen persoonlijk. Eén ding is zeker: opvoeding, gehoorzaamheid en plezier gaan bij ons absoluut samen.

Kosten voor Privélessen zijn € 50,- per uur excl. eventuele reiskosten.

In Ouwehands Dierenpark
Oefenen in de Intratuin

Puppy-Privé

Als de groepslessen niet passen in het drukke schema is onze Puppy-Privé DE oplossing. De dagen en tijden kunnen namelijk op jullie persoonlijk worden afgestemd. 

Ook als je een (prikkel)gevoelige hond hebt of het fijner vindt om meer persoonlijke aandacht te krijgen voor jou en jouw hond kunnen privélessen een uitkomst zijn.

Jullie kunnen starten met de puppycursus privé met een pup van 8 weken.
Onze puppycursus bestaat uit een theoriegedeelte, die zich vooral richt op de opvoeding en 4 praktijklessen van 60 min. Deze zijn er op gericht dat, jij en je hond, de volledige basis gehoorzaamheid beheerst. 
Dat betekend: zit, af, blijf, naast, plat, hier, netjes meelopen aan de lijn, socialisatie met andere honden zowel aan de lijn als los van de lijn.

Na het volgen van de puppycursus privé kun je doorstromen naar de “Bend-To-Assent® 1”, in Gouda en sla je de basiscursus dus ook over.

Samengevat:
– Intakegesprek ( t.w.v. €125,-)
– 4 Privelessen (t.w.v. € 200,-)
– Boekje ‘Roedeltaal’ (t.w.v. € 15,-)

Nu voor €250,-  excl. eventuele reiskosten.

Privé-workshop

Een privé workshop Bend-to-Assent® is een leuke, leerzame en intensieve workshop. Met de Bend-to-Assent® methode leer je de hond op een natuurlijke, hondvriendelijke manier op jou te letten zonder dat je om aandacht hoeft te vragen. De hond trekt niet meer aan de lijn, gaat niet meer achter honden, fietsers, joggers, paarden etc. aan en de band tussen jou en de hond wordt duidelijk versterkt. Het gevolg is dat de hond ook los van de lijn aandacht voor jou heeft en je dus ongewenst gedrag op afstand onder controle krijgt. 

De workshop bestaat uit 1 dagdeel á 4 uur en 1 dagdeel á 2,5 uur met twee weken ertussen. Het is een goede afwisseling van theorie en praktijk die met eigen hond in praktijk gebracht gaat worden. Van het praktijkdeel kunnen indien gewenst video-opnamen worden gemaakt, welke later die middag bekeken en besproken kunnen worden. Je ontvangt bij aanvang van de workshop het Bend-to-Assent® methode instructieboekje + het boekje ‘Roedeltaal, opvoeden op natuurlijke wijze’.

De kosten voor deze workshop zijn € 350,- excl. eventuele reiskosten.

Dag 2: in het losloopgebied
In de Intratuin

Puppy-opvang

Ga je op vakantie, weekendje weg of zit je een dag met je handen in het haar, omdat je pup/jonge hond niet alleen thuis kan blijven?

Geen paniek! 

Wij bieden Puppy-Opvang aan huis. Dit houd in dat de honden met ons mee gaan en meegaan in het dagelijkse ritueel.

Kosten voor de Opvang zijn €25,- per dag.

Aanmelden?

Meld je aan op de website voor een overzicht van de gehele planning van alle lessen en het aanschaffen van strippenkaarten.

Schuiven naar boven