Nei Coaching

Vanaf dat ik in het dierenpension ging werken, zag ik al met regelmaat honden met problemen. Dat is ook een van mijn grootste redenen dat ik De Hondenleerschool ben begonnen, omdat ik deze honden wilde helpen. Al snel kwam ik er achter, dat de eigenaar in veel gevallen kennis mist en daarom geef ik veel theorie. Vandaar ook 'voor mens en hond'. 

Tijdens al mijn vlieguren met jullie en jullie honden, werd mij steeds meer duidelijk dat er veel meer is dan een training of een opvoeding. Dat gedrag, wat wij 'probleem gedrag' noemen, vaak te maken heeft met externe factoren, zoals voeding en een slechte weerstand, maar vooral met ons! 

Aangezien honden niet kunnen praten, niet echt, kunnen we er niet altijd wijs uit worden wat er nou precies aan de hand is en zo ben ik opzoek gegaan naar manier om jullie en jullie hond, op een ander vlak óók te kunnen ondersteunen.

Zo is mijn NEI-opleiding geboren

NEI is de afkorting van Neuro Emotionele Integratie. 
Zo vind je de oorsprong van de disbalans die tot de klachten of het gedrag heeft geleid. We gaan naar de oorzaak van de klachten en herstellen de balans. Hierdoor ontstaat ruimte voor genezing, verandering, groei en ontwikkeling. 


Het klinkt misschien nog een beetje onduidelijk, maar op deze manier krijg je veel meer inzicht in klachten / problemen, bij zowel jouw hond, als misschien wel bij jou zelf. Wellicht spiegelt hij (iets in) jou.

Ook kunnen we op deze manier opzoek gaan naar eventuele intoleranties en allergieën in voeding, kijken welke voeding, kluiven en andere (bestrijdings-) middelen, het meest geschikt zijn en voor hem.

Op deze manier kan ik er op een andere manier zijn voor jou en je hond en opzoek gaan naar de reden van bepaald gedrag. Ik neem hier dus veel meer een coachende rol aan, ipv de instructeur tijdens een gedragscursus.

Wanneer je twijfelt of er iets is met je hond; bijv. dingen die niet overgaan, steeds terug blijven komen. Neem dan vrijblijvend contact met mij op, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Denk aan:

 •  fysieke problemen zoals bijvoorbeeld pijn, onrust, darmproblemen en dergelijke;
 • Angst en onzekerheid;
 • Gedragsproblemen;
 • Met enige regelmaat slechte ontlasting, denk aan allergieën en intoleranties.
 • Ervaren Trauma's
 • Disbalans in hormonen, etc.


Wanneer we een afspraak maken, kom ik bij jullie thuis. 

Wanneer jij je aanmeldt zullen we samen een intakegesprek inplannen. Hierin leren we elkaar kennen én zullen we dieper ingaan op dat wat jij wilt bereiken. 

Deze intake duurt ongeveer 90 minuten waarin je ook je eerste behandeling krijgt. De behandelingen zijn ook online en op afstand mogelijk.


Intakegesprek inclusief eerste NEI behandeling     €95,-

Losse NEI behandeling 60min                                    €75,-

Wil je meer weten over NEI

NEI is een holistische benadering van gezondheid, gericht op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest door in te gaan op de emotionele delen die de psychische of geestelijke gezondheid beïnvloeden. Deze methode richt zich op het identificeren en oplossen van onverwerkte emoties en blokkades om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Het is toepasbaar op volwassenen, kinderen en zelfs op dieren.
Het werd in de jaren 80 ontwikkeld door de Nederlandse arts en natuurkundige Dr. Roy Martina. Dr. Martina combineerde hiervoor zijn medische achtergrond met inzichten uit de traditionele Chinese geneeskunde, neurowetenschappen én psychologie om een holistische benadering van gezondheid te creëren.

Wanneer kan NEI worden ingezet?

NEI kan worden toegepast op zowel fysiek als emotioneel gebied.
Op fysiek gebied kun je denken aan klachten zoals chronische pijnen, allergieën, hooikoorts, slaapproblemen, rugpijn, hoofdpijn, gewrichtspijn, prikkelbare darmsyndroom (PDS), spijsverteringsproblemen, maagklachten, astma, huidproblemen zoals exczeem of psoriasis.
Op emotioneel gebied kan NEI helpen bij klachten zoals stress, angsten, fobieën, onrust, depressieve gevoelens, trauma’s, het vergroten van een positiever zelfbeeld en zelfvertrouwen. Daarnaast kan het worden ingezet bij relatieproblemen, verlies en rouwverwerking.

Voordelen van NEI

 • NEI werkt snel en effectief; 1 tot 3 sessies kunnen al voldoende zijn om een blokkade op te ruimen en daarmee de klachten te laten verminderen of verdwijnen
 • NEI is een zachte methode; er wordt niet eindeloos gepraat over de problemen en ze hoeven niet opnieuw te worden beleefd
 • NEI geeft waardevolle inzichten
 • Met NEI kom je snel tot de kern
 • NEI activeert het zelfhelend vermogen van het lichaam
 • NEI is er voor iedereen, van jong tot oud, in iedere levensfase
 • NEI kan ingezet worden bij elk probleem of ongemak
 • NEI kan prima gecombineerd worden met andere therapievormen
 • Doordat er met het onderbewustzijn wordt gecommuniceerd kan NEI ook heel goed worden toegepast bij dieren


Neem vrijblijvend contact met ons op

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Let op! Ons antwoord kan in de SPAM terecht komen!

Onze privacyverklaring is van toepassing.