Vrijblijvende kennismaking

Vind je het fijn om eerst even kennis te maken met ons? Een lesje mee te kijken of al wat vragen te stellen? Maak dan vrijblijvend met ons een afspraak voor een bakje koffie of plan een moment in om eens mee te kijken. 


Elke week hebben we momenten om met jou om de tafel te zitten, zodat je een helder beeld kan krijgen wat we doen en hoe we dat doen.


We kijken uit naar een kennismaking! 


Aankoopbegeleiding

Ik wil meer voor jullie kunnen betekenen

Er is bijvoorbeeld niets lastiger dan het uitkiezen van de juiste hond;

  • Hoe groot wordt hij?
  • Hoe verzorg ik de vacht?
  • Wat moet hij eten?
  • Hoeveel beweging heeft hij nodig?
  • Is hij goed met kinderen?
  • Past zijn karakter bij mij?

Ook voordat je een hond aanschaft wil ik jullie helpen om samen te kijken naar de beste keuze voor jou en jouw gezin; wil je een pup of misschien een hond uit een asiel, welk ras past het beste bij jullie?

Misschien heb je wel al een hondje uitgekozen en wil je weten waar je allemaal rekening mee moet houden voor hij er is; wat gaat hij eten, waar gaat hij slapen, hoe maak je hem zindelijk en hoe help je hem socialiseren?

Ik nodig je van harte en vrijblijvend uit om met al je vragen eens langs te komen!

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Let op! Ons antwoord kan in de SPAM terecht komen!