Introductie

Wij vinden het belangrijk dat iedereen die bij ons een cursus komt volgen, ongeacht hoe oud de hond is, eerst onze introductie volgt.

Op deze manier kunnen we ook realiseren dat je bijvoorbeeld in onze puppycursus kunt instromen, wanneer je wilt.

We zullen tijdens de introductie uitgebreid uitleggen hoe wij te werk gaan, hoe de opbouw van de lessen eruit ziet, kennismaken en alvast een stukje theorie doornemen die voor iedereen van belang is voor de opvoeding van je hond. 

Wanneer?
Je kunt nu de introductie onlinevolgen wanneer jij maar wilt, zodat je in kan stromen wanneer het jou uitkomt! 

Je kunt zo vaak naar de introductie kijken als je wilt. Kijk hem dus gerust op een ander moment nog eens, of kijk hem met de rest van het gezin. Het kan wellicht fijn zijn om voor de start van een volgende cursus nogmaals te kijken. 

Je mag onze introductie ook kijken, wanneer je geen cursus bij ons volgt.

Vul onderstaand contactformulier even in, of stuur een whatsapp bericht, wanneer je de introductie wilt volgen en dan sturen wij jou de link.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Let op! Ons antwoord kan in de SPAM terecht komen!

Onze privacyverklaring is van toepassing.