Basiscursus

We maken een combinatie van opvoeden en trainen. 


Uiteraard gaan we aan de slag met praktische oefeningen zoals onder andere:  zit, af, blijf, plaats en hierkomen. Maar we streven ernaar dat we ervoor gaan zorgen dat je alle handvaten krijgt om je hond te leren rustig en sociaal te zijn. 

Dat betekent onder andere; dat hij niet tegen mensen aanspringt of bezoek omver loopt, rustig kan wachten op bijvoorbeeld de voerbak en geen dingen van straat eet.

Je maakt jezelf technieken eigen die ervoor zorgen dat jij en je hond een vertrouwde, veilige en hechte relatie opbouwen, omdat jullie elkaar beter begrijpen.

Je hond gaat naar je luisteren, omdat hij weet wat je van hem verwacht en omdat hij het fijn vindt om naar je te luisteren! 


De cursus geeft een snel en optimaal resultaat: je zult versteld staan van wat jullie leren in slechts een paar weken tijd.

Het is de basis voor een leven lang een fantastische relatie met je hond.

Voor wie?
Deze cursus is voor iedereen die: die met zijn hond aan de slag wilt, de puntjes op de i wilt zetten, ergens anders heeft getraind maar nog niet zijn doelen heeft bereikt, tegen problemen aanloopt en waarschijnlijk voor nog veel meer mensen. Kom gerust een keer kijken als je benieuwd bent hoe wij te werk gaan.

 

Onze basiscursus start MAANDELIJKS, zodat je nooit lang hoeft te wachten. Je kunt op deelnemen aan de lessen door je aan te melden in onze online omgeving. Deze vind je hier.

De kosten voor de basiscursus zijn 220 euro.

Inbegrepen bij de basiscursus:

  • 4 online theorielessen;
  • 8 praktijklessen;
  • Toegang tot de appgroep voor al je vragen
  • Online extra theorie per les als voorbereiding
  • Huiswerk
  • Persoonlijke begeleiding bij het behalen van jullie doelen


* Voor het starten van welke cursus dan ook, is de introductie noodzakelijk om eerst te volgen.

De Hondenleerschool

Schrijf ons direct via WhatsApp

Chatten via WhatsApp
Netherlands

* Ik wil graag regelmatig marketing updates, nieuwtjes en speciale aanbiedingen van je ontvangen per e-mail. Ik kan mijn toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de afmeldlink onderaan elke marketingmail te klikken of door je een verzoek per mail te sturen.

Onze privacyverklaring is van toepassing.