Actief met je hond!

Denk aan: Hardlopen/Canicross/Obstacle run/wandelingen /bootcamp/fietsen etc.

Volgens het Landelijk Informatie Centrum Gezelschapsdieren (LICG) is maar liefst 35 procent van de honden te dik. 

Dat geldt trouwens ook voor de eigenaren. Niet minder dan 46 procent van de volwassenen heeft last van overgewicht. Dit verhoogt de kans op gezondheidsproblemen bij mens én hond. 

Het is vaak een uitdaging voor jou én jouw hond om voldoende te bewegen.  Onderzoek toont aan dat mensen die samen met hun hond bewegen een fitnessprogramma langer volhouden. 

Wij willen jullie helpen om samen actief te zijn! 

We hebben een facebookgroep opgericht om mensen bij elkaar te brengen om zo samen te bewegen met hun hond. Bijv. De mogelijkheid te geven om samen te gaan wandelen of hardlopen en misschien dalijk zelfs wel trainen en meedoen aan een obstacle run samen met je hond!

Daarnaast zullen wij regelmatig evenementen/workshops & wandelingen organiseren. 

Ons eerste evenement is ‘The Big Run’ op 6 oktober 2019!

The Big Run is een bijzonder hardloopevenement georganiseerd voor stichting Hulphond. Iedereen kan meedoen en er zijn vier afstanden: 2, 5, 10 en 21 kilometer. Het mooie is, dat de 2 en de 5 kilometer ook met de hond gestart kan worden. 

De start- en finishlocatie is het opleidingscentrum van Hulphond Nederland in Herpen.

We hebben een Donatie campagne gestart en we hopen met elkaar minimaal 500 euro op te halen.

Wil jij je aansluiten bij het Team van De Hondenleerschool, om met elkaar die 500 euro op te halen en samen te trainen voor die 2 of 5 km samen met de hond!? (Je kunt uiteraard ook aanhaken zonder hond).

Laat het ons dan weten via onderstaand formulier in te vullen en dan sturen wij je alle informatie die je nodig hebt om deel uit te maken van ons team.

Heb je je ook al aangemeld voor de besloten Facebook groep ‘actief met je hond in Gouda e.o.’ om met andere hondeneigenaren af te kunnen spreken en met ons mee te trainen?

Zo niet? Doe dat dan snel!

Neem contact op

Wil je advies of meer informatie? Neem contact met ons op.

Schuiven naar boven