Introductie

Vraag jij je ook wel eens af waarom het de één wel lukt om zijn hond keurig op te voeden en de ander niet?  

Wij vinden het belangrijk dat het bij jou ook lukt en daarom willen we dat iedereen die bij ons een cursus komt volgen, ongeacht hoe oud de hond is, eerst naar de introductie komt. Op deze manier kunnen we ook realiseren dat je in elke cursus kunt instromen, wanneer je wilt. 

We zullen tijdens de introductie uitgebreid kennismaken, zodat we ook weten wat ieders persoonlijke doelen zijn. Ook gaan alvast een stukje theorie doornemen die voor iedereen van belang is voor de opvoeding van je hond.  

Bij kleine aanpassingen, zul je vaak al grote veranderingen zien in het gedrag van je hond. Hiervoor is het ook belangrijk om te kijken wat voor invloed jij zelf hebt op het gedrag van je hond. Het gaat namelijk niet alleen om het aanleren van commando’s, soms is het noodzakelijk dat jij zelf ook veranderd. 

Wanneer?

Elke week is er een mogelijkheid om deel te nemen aan de introductie.

Kijk in de planning wanneer je wilt komen en meld je even aan via de mail.

We vragen uitsluitend €20,- euro (of 1 strip) per gezin voor de introductie voor de eerste deelname.

Je kunt daarna zo vaak naar de introductie komen als je wilt. Het kan wellicht fijn zijn om voor de start van een volgende cursus nogmaals te komen, of om iemand anders uit het gezin ook eens langs te sturen voor deze informatie. Uiteraard zitten hier dan geen kosten meer aan verbonden. Stuur wel van tevoren even een mailtje.

WhatsApp Image 2019-10-05 at 22.39.20
Jazz tijdens de introductie

Aanmelden?

Meld je aan op de website voor een overzicht van de gehele planning van alle lessen en het aanschaffen van strippenkaarten.

Schuiven naar boven