In de Praktijk

Je hebt wellicht ervaren dat jouw hond thuis en/of op de hondenschool het goed doet. Echter in de praktijk, denk aan: de markt, het tuincentrum, op het terras of in het losloopgebied kan het nog wel eens een flinke uitdaging zijn. Één week in de maand gaan we juist met dit soort situaties en locaties aan de slag.

Je kunt deelnemen aan de lessen in de praktijk als je de introductie bij ons hebt gevolgd. Dan kunnen we je ook een beter advies geven over welke lessen dan voor jullie het meest geschikt zijn.

We gaan onder andere aan de slag met: hoe je mensen en andere honden kunt begroeten en/of passeren zonder opspringen, uitvallen, trekken en overenthousiasme, hoe een hond naar je toe komt (hierkomen) in alle situaties etc. 

 Voor degene die nog meer uitdaging willen, bieden we dit ook aan, aan de lange lijn & los van de lijn.

Voor wie?

De lessen in de praktijk zijn voor iedereen die de hond wilt leren dat het niet de bedoeling is dat hij zomaar ergens naartoe/achteraan rent.

Hoe werkt het?

Elke eerste week van de maand, afhankelijk van de weersvoorspellingen, geven we alle lessen op een andere locatie. Denk aan het losloopgebied, de winkels, het strand. Onze lessen zijn onderverdeeld in verschillende blokken en kan per team verschillend zijn welke les het meest geschikt is voor jullie. Overleg dit altijd even met ons, voordat je je hiervoor inschrijft. Het ene team is eerder toe is aan de volgende stap, als de ander.

 

Wanneer?

Elke eerste week van de maand:

* Woensdag 
* Zaterdag
(* Zondag)

Met de huidige maatregelen geven we deze lessen (nog) niet

Meld je nu aan!

Meld je aan op de website voor een overzicht van de gehele planning van alle lessen en het aanschaffen van strippenkaarten. 

Schuiven naar boven