Blok 4 - In de Praktijk

In de Praktijk

Je hebt wellicht ervaren dat jouw hond thuis en/of op de hondenschool het goed doet. Echter in de praktijk, denk aan: de markt, het tuincentrum, op het terras of in het losloopgebied kan het nog wel eens een flinke uitdaging zijn. In dit blok gaan we juist met dit soort situaties en locaties aan de slag.

Je kunt deelnemen aan Blok 4 als je met jouw hond Blok 2, bij ons, hebt afgerond of als je bij ons bent ingestroomd via een privé-traject.

We gaan onder andere aan de slag met: hoe je mensen en andere honden kunt begroeten en/of passeren zonder opspringen, uitvallen, trekken en overenthousiasme, hoe een hond naar je toe komt (hierkomen) in alle situaties etc. 

 Voor degene die nog meer uitdaging willen, bieden we dit ook aan, aan de lange lijn & los van de lijn.

Voor wie?

Blok 4 is geschikt voor iedereen die de hond wilt leren dat het niet de bedoeling is dat hij zomaar ergens naartoe/achteraan rent.

Hoe werkt het?

Onze lessen zijn onderverdeeld in verschillende blokken en kan per team verschillend zijn hoelang je bezig bent in zo’n blok. Het ene team is eerder toe is aan de volgende stap, als het ander.

Elke les zullen er bepaalde thema’s aan bod komen waaraan je gaat werken en elk team aan de slag gaat met zijn eigen uitvoering.  

Je kunt op deelnemen aan de lessen door middel van strippen:
– Strippenkaart 5 strippen
– Strippenkaart 10 strippen (+ 1 gratis)

Na aanmelding krijg je:

  • Toegang tot de appgroep voor al je vragen
  • ‘Hondleiding’ 
    Een pdf-bestand met extra theorie en alle informatie over de blokken 
  • ‘Voortgangsboekje’
    Hierin kun je zelf alle lessen, doelen en vorderingen bijhouden
  • Persoonlijke begeleiding bij het behalen van jullie doelen

Wanneer?

Je kunt Blok 4 volgen op:

* Woensdag 
* Zaterdag
* Zondag

 

Meld je nu aan!

Meld je aan op de website voor een overzicht van de gehele planning van alle lessen en het aanschaffen van strippenkaarten. 

Schuiven naar boven