Blok 4 - Bend-To-Assent®

Bend-To-Assent® methode

Je kunt deelnemen aan de Bend-To-Assent® methode in Blok 4 als je met jouw hond Blok 2 hebt afgerond of als je bij ons bent ingestroomd via een privé-traject.

Tijdens de theorieles krijg je een instructiefilm te zien, waarbij de Bend-to-Assent® methode duidelijk in beeld gebracht wordt. Bij deze les krijg je ook het ‘Bend-to-Assent® methode instructieboekje’. 

Tijdens Blok 4A leren we de hond de gehele Bend-to-Assent® methode aan de lijn. Er wordt veel aandacht geschonken aan: keurig meelopen aan de lijn (‘vrij over’ oefening van de Bend-to-Assent® methode), alsmede basis gehoorzaamheid; met onder andere mensen begroeten zonder opspringen, mensen en andere honden passeren.

Tijdens Blok 4b – Gaan we de methode uitbreiden los van de lijn.

Voor wie?

De Bend-to-Assent® methode is geschikt voor iedereen die de hond wilt leren dat het niet de bedoeling is dat hij zomaar ergens naartoe/achteraan rent.
Met de BTA® methode leert de hond bij het zien of horen van een prikkel, bijvoorbeeld honden, mensen en andere dieren, zich bij jou te komen melden om eerst toestemming te vragen naar de prikkel toe te mogen, in plaats van zelf naar prikkel toe te gaan.

Voor iedereen die Blok 2 bij ons heeft afgerond of als je bij ons bent ingestroomd via een privé-traject. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Hoe werkt het?

Onze lessen zijn onderverdeeld in verschillende blokken en kan per team verschillend zijn hoelang je bezig bent in zo’n blok. Het ene team is eerder toe is aan de volgende stap, als het ander.

Elke les zullen er bepaalde thema’s aan bod komen waaraan je gaat werken en elk team aan de slag gaat met zijn eigen uitvoering.  

Je kunt op deelnemen aan de lessen door middel van strippen:
– Strippenkaart 5 strippen
– Strippenkaart 10 strippen (+ 1 gratis)

Na aanmelding krijg je:

  • Toegang tot de appgroep voor al je vragen
  • ‘Hondleiding’ 
    Een pdf-bestand met extra theorie en alle informatie over de blokken 
  • ‘Voortgangsboekje’
    Hierin kun je zelf alle lessen, doelen en vorderingen bijhouden
  • Persoonlijke begeleiding bij het behalen van jullie doelen

Wanneer?

Je kunt Blok 3 volgen op:

Praktijk:
* Woensdag 
* Zaterdag
* Zondag

Je kunt Blok 4 volgen op:

Praktijk:
* Zaterdag
* Zondag

Meld je nu aan!

Meld je aan op de website voor een overzicht van de gehele planning van alle lessen en het aanschaffen van strippenkaarten. 

Schuiven naar boven